Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем за 147

колеги помагайте катастрофирах с 147 купето нестава за нищо заслужава ли си да я правя.Двигатела е здрав ходовата част е здрава,по интериора няма щети,аербеците са здрави.Само външно е по зле и стъклата са начупени.

Първоначално публикувано от kareto86 Покажи съобщение
    колеги помагайте катастрофирах с 147 купето нестава за нищо заслужава ли си да я правя.Двигатела е здрав ходовата част е здрава,по интериора няма щети,аербеците са здрави.Само външно е по зле и стъклата са начупени.
    Труден въпрос , сам трябва да вземеш решение,ако имаш добра застраховка , аз лично бих я продал на части и да търся друга кола.....
    Ако се спреш на този вариант моля те пиши ми на Л.С. Може да се възползвам от някой неща по интериора...
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Или да си намериш читаво купе и да си прехварлиш всичко на него
      Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
      Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

колата нямаше застраховка по моргите които сам търсил нямат цели купета или са блъснати повечето трябва ми някои с блокирал двигател

Comment

Има колкото искаш със блокирали двигатели влез в car.bg или mobile.bg пиши само на части и гледай кво чудо е! Аз ако бях на твое място купувам купето и го прехвърлям, ако двигателя се е доказал и е читав. Иначе закупувайки нов автомобил: 1. Ще дадеш пари за закупуване; 2. После ще дадеш още толкова за "консумативи"; 3. Не се знае и двигателя колко ще изкара....
          Last edited by Omni; d.m.y г., 13:25.
          ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

и в двата сайта съм проверил няма нито една с блокирал двигател само на части ми излизат. На всички звънях но няма цяло купе.

Comment

Ако от вътре всичко е здраво може да се замислиш да си вкараш и от англия купе. Там са доста запазени колите и цените са повече от добри, пък останалите чаркове можеш да ги продадеш, въпроса е колко е сложно обръщането.
              sigpic

Comment

Колега дай снимки да видим удара и на какво състояние е...щом двг, ходова част и интериор са непокътнати, мисля няма да е толкова сложно да я оправиш. Квото може се оправи, квото не части втора ръка и после една яка боя, и си чук!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

В момента няма как да направя снимки щтото е в гараж апак ас сам малко неподвижен.

Comment

Бързо се възтановявай. Ламарините се оправят
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

Working...
                    X